HANDELINGS Industrieel Co., Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ACT Industrial Co.,Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Het Kunstmatige Gras van Fifa voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Kunstmatige Gras van Fifa voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  ACT Industrial Co.,Ltd.

       Aangezien de internationale industrie van de sportvrije tijd leverancier in onderzoek, het produceren, marketing en de dienst integreerde, de HANDELINGSinvoer constant materiaal van huis vooruit en in het buitenland ging om in het verstrekken van het professionele product in internationale norm door superieure grondstof, eersteklas installatie & uitrusting te pogen en ging productieproces vooruit. De HANDELING wordt beheerd door PMC productie & georiënteerde maakt de verrichting, tot algemeen bevel aan elke afdeling, stelt volledig de overeenkomst van marketing, onderzoek, van het productieplan, van het materieel vereisteplan, van de productieprocesbeheersing en van de kwaliteitscontrole norm in werking, om het bereiken van de eis van de klant in kwaliteit, hoeveelheid en tijd ervoor te zorgen.

 • OEM / ODM

  ACT Industrial Co.,Ltd.

 • R & D

     De HANDELING houdt baserend op de sluitsteen van productonderzoek sinds zijn stichting. Met sterke technische sterkte en een ijver van het sportleven, werkt de HANDELING voortdurend producten bij om de hoogte te lanceren - kwaliteitsproduct die professioneler, wetenschappelijker en meer gesloten zijn aan de eis van de klant. Het onderzoek en de ontwikkelings het niveau van de HANDELING neemt een belangrijke standpunt in China in dat ongeveer 20 octrooien verkrijgt die in industriële productie worden toegepast en hoogst door klanten aanbevolen.

   

  ACT Industrial Co.,Ltd.

   

     De HANDELING heeft een partij van geavanceerd onderzoekmateriaal, zoals kleine uitdrijvingslijn, de kleine lijn van de dubbel-schroefuitdrijving, steekproef doornaaiende machine en ander geavanceerd materiaal, en met het testmateriaal, zoals lisportmachine van Franse, UVmeetapparaatmachine, universeel het testen meetapparaat, het meetapparaat van de wrijvingcoëfficiënt, temperatuurmeetapparaat in digitale thermische misvorming, enz.

Contactgegevens
ACT Industrial Co.,Ltd.

Tel.: 86-20-3879-6000

Fax: 86-20-3879-6100

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)